Karin och Lukas (Luciano) i Botaniska tädgården den 11 juli

jenny-blad_mg_1829
Idag får jag allt medge att jag var lite nervös innan min bröllopsfotografering. Karin och Lukas ville nämligen ha klassiska bilder. Jag är väl inte riktigt van vid att bara göra sådana men som tur är så vill jag alltid plåta en del klassiskt under mina plåtningar för att få en mer tidlös plåtning. Jag hoppas att Karin och Lukas blir nöjda. När dom kom så var dom lite sena – frisören hade tagit lite extra tid – men med ett sånt resultat så gör det ju ingenting – jag tycker jäääätttemycket om Karins hår – ovanligt för mig som har helt utsläppta eller väldigt tajta frisyrer som egna favoriter. Jag tycker att Karin är klassiskt snygg och klänningen är “to die for”
jenny-blad_mg_1991
När vi fotade så fick vi påhälsning av en liten humla – jag hann fånga den på bild innan den flög iväg igen! Så sött!
jenny-blad_mg_2057
jennyblad_mg_2078
jenny-blad_mg_2098
Den där sekunden innan kyssen är nog min favorit på bild – så underbart sensuellt å känslosamt!
jenny-blad-0

6 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *