Bröllop och en brud HEEELT i min smak!

68 / 100

BRÖLLOP

God Förmiddag Mina små gyllenbruna Lussekatter! (Ja.. Bakreferat igen..Så vet du att det är Anna som frestar med några rader. det kan inte hjälpas!
Det är banne mig inte ofta jag nästan sätter grodlåret i halsen.. men denna morgon är en sådan morgon! Sitter och dricker kaffe och tittar på min vän Jennys bilder…Helt plötsligt är det nästan som en käftsmäll som viner mot mitt lena ansikte!! vad skådar mitt öga!! EN VERA WAAAAAAAANG!!! Genast känner jag att denna Bruden har känsla för stil och klass! OCH som om inte det vore nog.. är hon säkert vän av tvål och vatten.. precis som jag!
Det finns få saker som provocerar mig… eller ja.. det kanske var en sanning med modifikation… ok… jag säger om det.. det finns saker som provocerar mig… det erkänner jag… MEN det är speciellt en sak som får min ilska att bubbla… eller vänta nu.. det är några saker…. Här kommer ett Axplock av Annas Provocerarlista:
Otvättade människor,hår på ställen det DEFINITIVT ICKE ska vara hår..jag tänker näsa.. jag tänker öron.Eller när det ska krafsas nära mitt perfekta sminkade ansikte alternativt hår….VIK HÄDAN!
Jaha!?… tänker du… Anna Tanbäck är en ytlig tjej som älskar smink och parfym och dyra krämer..Svar: JA.
Så är det så att du sitter där med massa krämer och smink från typ.. nu ska vi se.. Eeeehh. ESTEE LAUDER! ( jag bara låtsades inte veta vilket märke..så det inte verkade för på…typ) Så går det super bra att skicka med Jenny det …lite som en mellanhand till den riktiga källan (jag)..om man säger.
Lite som En langare…fast ändå inte…typ en bra langare.. skit samma …ni fattar vad jag menar!

LÄNGE LEVE PERFEKTIONEN!

Puss o Kram ……Nu ska jag spegla mig lite.
BRÖLLOP

 Fotograferat i samarbete med Fotograf Wiwi Aronsson

8 comments

  1. Pingback:Vackert brudpar på Thorskogs slott av Jenny Blad » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *