Höll på att sätta kaffet i halsen!

81 / 100

Höll på att sätta kaffet i halsen!

God Morgon mina små Finska Pinnar – Anna här igen!
Jag vet.. kan inte hjälpa det.. har börjat att referera sjukt mycket till bakverk!? Whats up with that?!
Har oxå kommit på att jag ligger och kollar matprogram och bakprogram på nätet… min favvo är Leila bakar…Va sa du..? Om jag bakar själv.. Eeehh. nej.. måste man det? Det är bara en sån skön känsla att kolla på.
Ja ja.. skit i det det var ju inte det vi skulle prata om!
Den situationen vi ska bena i idag är det förbannade sporttramset…herre gud… tror jag har sett 700 olika uppdateringar på FB…massa kommentarer på radio…Tv… osv… Det får mig osökt att tänka på när jag kom till jobbet en morgon (jag jobbar på gym) ja.. du hörde rätt.. och jag skiter fullständigt i Sport…Så nu har vi rett ut det…. ANYWAY: Jag kom dit i godan ro.. herre gud.. det hängde medaljer högt och lågt… Alla var glada och jublade..TJOHOOOO… Men herre gud vad händer här!? Är det ngn som fyller år eller?!

Kaffet i halsen Anna… det är OS.

Om vi säger såhär….jag såg likadan ut som killen på bilden…minus hängslena då..och inte riktigt lika snygga ögonbryn..men skit i det!
RIDÅ.
kaffet i halsen

Modell: Egil Nmgmodels

Styling: House of JohnKenneth

Makeup: Hanna Wikloff

Fotograf Jenny Blad

4 comments

  1. OM jag hade sett ut som dig, eller den här killen till vardags hade jag också sett ut som er vid OS. Vet du förresten om just detta är hans OS-min?

  2. Terese… jag har inte frågat.. men dock klurat på din fråga… SKULLE detta vara hans “Gå på kalas min” hade vi haft ett problem… jag tänker ju rent spontant att han inte är bjuden till mitt kalas om man säger..Alltså.. du vet ju vad jag tycker om smink.. parfymer .. och att bara stå en stund och vara snygg… jag främjar ju det… så som svar på din fråga: JA… detta är hans OS min.
    /Anna

  3. Åh det är verkligen så himla kul att ha Anna rumstrerandes här i min annars så ouppdaterade blog – nu kanske det blir ordning på torpet!! Å jag kommer ju såklart lägga in mina tankar här å var! Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *