Bröllopsfotografering på storformat!!!!!!

73 / 100

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING i STORFORMAT

När brudgummen Samuel som hade sett att jag börjat jobba med storformat frågade om jag kunde ta med mig storformataren på fotograferingen – så skrattade jag först å tänkte att han skojade…. men sen tänkte jag efter – Samuel och hans Viktoria hade bokat porträtt 2 timmar så varför inte egentligen. Det är tidskrävande att jobba med den men med 2 timmar så borde vi ju hinna både och. Sagt och gjort jag släpade med mig kameran…. ähum jag menar Dan släpade på den….

Såhär i efterhand så är jag otroligt tacksam och lycklig för att Samuel kommit med denna briljanta idé. Igår kväll stod jag i mörkrummet i 3,5 timma och utövade detta fantastiska hantverk. Lika bra för min själ som det är att ligga i ett bubbelbadkar för den som gillar att gå på Spa.

Såhär såg det ut:

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

och såhär blev resultatet:

 

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING i STORFORMAT

Fotograf Jenny Blad

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *