Våtplåtsdagen den 3/5

83 / 100

VÅTPLÅTSDAGEN

I lördags spenderade jag min dag ute på Hönö! Som fotograf är det viktigt att konstant hålla sig inspirerad för att kunna utföra sitt yrke! När man står still i sitt utvecklande så riskerar man att göra dåligt ifrån sig! Nya tekniker inspirerar mig och håller mig alert! Igår var jag därför på kurs i våtplåtstekniken! En gammal fotografisk process där man fotograferar med glas eller metallplåt med vätskor på istället för vanliga negativ eller digitala sensorer!

Jag och nyvunna vännen Andy bestämde oss för att fota varandra. Andy tog på sig farfars gamla rock för att få till den där riktigt sköna gammeldagsa känslan!

Vilken härlig dag vi fick – sol – andra fotonördar och mörkrumshäng. Sarah Lycksten som höll kursen berättade på slutet av dagen att det faktisk var den officiella våtplåtsdagen!

 VÅTPLÅTSDAGEN

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *