Carolina & Hjalmar den 5 september

_mg_8271
Carolina & Hjalmar var ett coolt par och jag måste säga att jag tycker att båda hade väldigt bra klädsmak. Hjalmar i sin snygga kostym med snygg väst till och Carolina i sin något annorlunda korta klänning och rosa attiraljer….. ROOOOOSSSAAAAAA – jag äääälskar rosa – men det har väl inte någon missat som följer min blog…. Carolinas skor var helt underbara och det va en av de första sakerna jag sa när jag träffade dom – vilka snygga skoooor!!! När vi senare kom till Rådhuset och träffade vigselförrättaren så var det nog en av de första sakerna hon sa med!
_mg_8257
_mg_8299
_mg_8355
_mg_8438
_mg_8500
_mg_8517
_mg_8504
_mg_8560
Grattis Carolina o Hjalmar! Hoppas festen blev bra sen!

6 comments

  1. Ja, du kan konsten! Varje brudpar du plåtar får bilder som passar “deras stil”! Skickligt! Det här brudparet var hippa på ett stiligt sätt. Så söt bruden är min sin enkla blomma och matchande skor! Är brudgummen rockmusiker?

  2. Haha.. vad roligt! Jag kollade bilderna innan jag läste din text och tänkte genast, vilka schyssta skor! Jag har plåtat två brudar i sommar med lika rosa skor som de här. Det är så galet snyggt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *