Per & Camillas bröllop på Hönö och Öckerö!

jenny-blad-1
Oj oj oj vilket vackert par dom är – min kära arbetskamrat Per och hans Camilla. Anledningen till att titeln blev både Hönö och Öckerö är att vi körde fram och tillbaka mellan öarna så många gånger så jag blev alldeles snurrig i huvet – men jag tror i alla fall att vigseln var på Öckerö och festen på Höno…. hehe Camilla o Per ni får rätta mig om jag har fel!
jenny-blad-2
Camilla gjorde i ordning håret på en frisersalong på Hönö som hette Ice – supercoolt ställe och tjejen som gjorde Camillas hår var väldigt duktig.
jenny-blad-3
Camilla sydde sin härliga brudklänning själv i äkta sommar/bohem stil! Som Per sa när han fick se den – sjukt najs!
jenny-blad-4
Per körde Bondstilen. Diggar de röda hängslena!
jenny-blad-5
jenny-blad-7
Camilla var verkligen en vacker brud.
jenny-blad-6
… och kära var dom!!!
jenny-blad-8
Per tyckte att det hade vart en ball idé om Camilla hade Converse på sig – så det skickade hon sin goa kompis Beccs att köpa i sista sekund. Jag tyckte Per skulle ha ett par röda för att matcha men han köpte inte de…. förstår inte? hehehe…
jenny-blad-9
Ett gäng Rayban Wayfarer hade Per fixat för skoj skull!
jenny-blad-10
Otroligt söta brudnäbbar hade paret och Camilla hade sytt kläderna även till dem!!!
jenny-blad-11
Mer bevis på Camillas kreativitet visade sig i kyrkan då småtjejerna fick dra ett släp med fina hjärtan med sig längs golvet som Camilla hade sytt.
jenny-blad-12
Vigseln var en av de bästa jag vart på – cool musik som sjöngs och folk applåderade efteråt. Det gilar jag – förstår inte varför man inte skulle få applådera i kyrkan.
jenny-blad-13
… och när paret kysstes så skrek och tjoade alla i kyrkan! Hur kul som helst!
jenny-blad-14
jenny-blad-15
jenny-blad-16
jenny-blad-17
Efter kyrkan åkte vi iväg och fotade lite med den coola minicoopern som paret hade. En av mina favoritbilar faktiskt!
jenny-blad-18
jenny-blad-19
jenny-blad-21
Fler exempel på Camillas kreativitet fanns överallt i hela festlokalen. Det mest imponerande var nog ändå att hon hade sytt en massa vimplar som hängde överallt i hela taket – och det va MÅÅÅÅNGA vimplar! Hur orkade hon???
jenny-blad-22
jenny-blad-23
Vilket härligt bröllop – hoppas ni hade en underbar kväll Per och Cam! Det va riktigt kul att få redigera ett helt bröllop i vintage stil som Per ville!
jenny-blad-24

23 comments

  1. Den sista bilden är bara såå romantisk!! Allt är så fint dokumenterat av dig! Din polare Per borde väl klara en höjdhoppstävling nu av både lycka för sin vackra fru och för dina fina bilder!

  2. Åååh, vilka otroligt vackra bilder! Helt otroligt! Blir bara ännu mer stolt över lillsyrran 🙂 Vilken otroligt duktig fotograf du är!

  3. Jag bara älskar hennes klänning!! Jag fick se den när jag sökte på google efter bohemiska klänningar och första tanken var att jag måste hitta den där klänningen, och så såg jag att hon hade sytt den själv. Jag tycker den är helt gudomlig och önskar verkligen jag hade haft kunskapen att sy en sådan själv. För övrigt så var hela stilen på bröllopet helt i min smak:) Och all lycka till brudparet:)

  4. Congratulations! Very nice photographs.
    I suppose Camilla you are a daughter of Barbro and Hans Tidefors?
    I’m a friend from Holland.

  5. Jättefina kort! Är intresserad av vart de är tagna på Öckerö? Vi letar plats att fotograferas på vår bröllopsdag ute på hönö/Öckerö.

  6. Halloj! Vilken underbar klänning :)) det är inte så att du vill sy upp en liknande till mig mot betalning såklart?? Alt sälja din…. Med vänlig hälsning, Madde Torslanda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *