Essence Vitae – Jenny tipsar!

Jag skulle vilja upplysa mina kära läsare om ett projekt som jag är med i som heter Essence Vitae. Det är ett projekt där fotografer lägger sin tid helt gratis till barnfamiljer med en familjemedlem som har en svår/dödlig sjukdom. Det är enormt uppskattat och jag önskar att jag själv vore stark nog att vara en av fotograferna. Då jag själv kommer från en familj där vi levde ett tag med en mamma med cancer och som dessutom dog av det så känner jag att jag inte orkar med denna MASTODONT uppgift som det innebär. DÄREMOT så är jag med och sponsrar genom att designa böcker till de familjer där deras fotograf inte har tid med den uppgiften. Känns skönt att kunna bidra på något sätt! Stor respekt till alla de duktiga fotografer som ställer upp på det här! LOVE U!! Här kan ni läsa om projektet och om du eller någon du känner skulle kunna vara en kandidat – se till att tipsa/höra av dig. ESSENCE VITAE

 

Essence Vitae - Jenny tipsar!

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *