Karina & Richard – ett brittsommarbröllop!

80 / 100

Ett Brittsommarbröllop med Karina & Richard

Ett Brittsommarbröllop med Karina & Richard

Den 1 oktober var det sommar i  luften – 24 grader i oktober! Vilken fantastisk dag att gifta sig. Om någon frågar mig vilket är det bästa ljuset att fotografera i kommer jag i fortsättningen svara – det ljuset som var den 1 oktober 2011 i Göteborg! Både Karina, Richard och solen gjorde mitt jobb så fantastiskt lätt denna dag! Inte nog med att det var vackert väder – paret var dessutom så underbart härligt kära och det lyste verkligen igenom och det råder ingen tvekan om att detta par kommer ha ett underbart liv tillsammans!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop! Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop! Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Denna bild tog min praktikant jag hade med mig den här lördagen – Tilde Ragnarsson! Inte illa va?

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!Karina & Richard - ett brittsommarbröllop! Karina & Richard - ett brittsommarbröllop!

Tack för att jag fick vara med på ert sagolikt vackra bröllop!

Fotograf Jenny Blad

14 comments

  1. Heeeeeelt fantastiska bilder, med ett otroligt vackert ljus och färger som är hur läckra som helst! Sen gör det ju inget att det är ett vackert par med god smak i vacker miljö 🙂 Bra jobbat alla inklusive din unga assistent som antagligen har en ljus framtid framför sig!

  2. Fantastiska bilder! Du har verkligen lyckats fånga hela känslan av dagen. Tänk vilken tur att jag fick vara med på denna underbara dag. Så vackert motiv med.

  3. Alltså när han pussar henne och hon har ansiktet vänt mot kameran… den lugna vackra naturliga blicken. Så galet fint! Och ja ljuset var grymt hela tiden ser det ut som. Supermys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *