Ett test till fusk tilt´n´shift

1
En arbetskamrat ska gifta sig i höst och jag ska plåta – han är väldigt förtjust i tilt´n´shift och jag plockade upp en glugg på jobbet å började leka – ooooo va svårt det var och oooooo va dyr den leksaken var. Visst kan ja låna den men känner jag mig själv rätt så blir jag kär å måste köpa den sen och tja låt oss säga att så mycket tjänar man inte som bröllopsfotograf så man har råd med såna utsvävningar. Så jag satte mig å kollade på nätet om man kunde uppnå samma effekt genom photoshop – de tutorials jag hitta var för gamla photoshop varianter och jag har senaste versionen så dom funka inte riktigt som dom skulle. Men nu fick jag i alla fall ett hum om hur man skulle göra så jag satte mig å lekte fram en egen variant och visst funkar det? Billigare en än en tilt´shift för 16000:-

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *