Familjefotografering på Kos

Jag gjorde en liten shoutout på mitt Facebook konto strax före resan till Kos om att jag kommer vara där och kan det möjligen finns någon som vill ha en familjefotografering… hade inget större hopp om att det skulle vara någon som skulle nappa på det…. Vad är oddsen att någon skulle vara där precis samtidigt som mig OCH ville ha en fotografering OCH följer mitt facebookflöde???

Man vet aldrig så e det ju…. Malin och hennes familj skulle dit och hon såg min shoutout! Dessutom skulle hennes vän Anna å hennes familj med och dom kunde också tänka sig en plåtning. SÅ FICK DET BLI!! Det var verkligen skitmysigt att få göra en liten minisession där på stranden och jag fick dessutom plåta analogt! Maja var ju med på Kos! (Mamiya 645afd3)

Framkallat & scannat av Uk filmlab. Film Kodak portra 400

Familjefotografering på Kos

Familjefotografering på KosFamiljefotografering på KosFamiljefotografering på KosFamiljefotografering på KosFamiljefotografering på Kos

Familjefotografering på KosFamiljefotografering på KosFamiljefotografering på KosFamiljefotografering på Kos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *