Hasse på bröllop

78 / 100

HASSE PÅ BRÖLLOP

På midsommarafton spenderade jag min dag med att fota Anna & Mattias bröllop på Marstrand. Jag hade precis vunnit en auktion på mitt livs första (och kanske enda vem vet) Hasselbladkamera. Jag döpte den till Hasse. Det e konstigt – jag har aldrig döpt en kamera i hela mitt 40 åriga liv… Nu har jag tre kameror med namn – allihop analoga….

Jag tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att testa mitt nyförvärv å halade upp Hasse ur väskan.

Brudgummen Mattias som jag inte hade träffat innan drog en lång suck å utbrast härligt häpet – åh en Hasselblaaaad!!

Yes tänkte jag – rätt kund för det här! Brudparet hade inget emot att jag tog lite bilder i kyrkan även om Hasse inte är den mest tysta av kameror… KAKLOOOONK!!!!!!

Här är resultatet – visst blev det fiiiiint!

HASSE PÅ BRÖLLOP

Fotograf Jenny Blad

4 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *