Hattdesigner Annelie Josefsson

87 / 100

Hattdesigner

Jag spenderade nyligen några veckor i mitt favoritresmål Goa i Indien. För det mesta brukar jag låta bli att tänka på jobb på semestern men nu föll det sig så att jag och min otroligt talangfulla väninna Tanja Tkach sprang på en hattdesigner och det blev lite jobb ändå trots allt. Men vem är jag att klaga när man har såna här vackra miljöer och outfits att tillgå? Annelie är en mångkonstnär kan man kalla det. Hon gör vackra kreationer med fjädrar och annat men hon håller utöver det på med bland annat eldshower som är något som verkligen tilltalar mig då jag hållit på med det själv. Därmed dock inte sagt att jag någonsin var bra på det… 😉

Till showerna skapar Annelie både hattar och andra outfits. Så här kan det se ut!

Modell, makeup and hair:  Tanja Tkach

Hattdesign och styling: Annelie Josefsson på He and she Ethnic jewellery

Hattdesigner

Tanja closeup hattdesign

tanja i annelie josefssondesign

tanja i annelie josefsson design

 

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *