Lind models – jobb

Lind models

I förra veckan fotograferade jag denna skönheten – Philip för modellagenturen Lind models. Det här är verkligen ett jobb som jag uppskattar lite extra. Speciellt när det gäller att fota killar. Då kan man ju undra vad jag är för snusktant som tittar på småpojkar – men nä det är faktiskt inte av den anledningen som jag gillar att fotografera killar. Dels för att jag mest fotograferar tjejer men största anledningen är för att det blir lite mindre runt omkring en sån här fotografering. Det är oftast bara jag och modellen – då makeupartist enligt mig i alla fall inte behövs om killen har lite koll på hur han ska fixa sitt eget hår. Det löste den här killen briljant får jag säga.
Avslappnat är ordet!
philip för lind models av jenny blad  philip för lind models av jenny bladphilip för lind models av jenny blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *