Katarina och Johan – det riktiga inlägget!!

82 / 100

Bröllop med Katarina och Johan

Bröllop med Katarina och Johan
Jaaa – vad kan man säga??? Jag är så himla glad att Katarina och Johan ville ha mig på sitt bröllop. Titta bara – hur häftigt är det inte med alla detaljer dom hade. Dessa bilder är tagna i ett rum som paret hade satt upp som en fotostudio. Därinne hade dom kittat upp med Hattar och fjädrar och pärlhalsband och andra detaljer som gästerna kunde ha på sig på foton under kvällen. Jag kan tänka mig att dom hade mycket kul med det!
_mg_2931r
Som utlovat kommer här då bilderna från festlokalen – visst är det enormt snyggt???
_mg_3052r-collage-johan
Alla detaljer andades av Charelston tidens era. Jag tycker speciellt mycket om de coola svart/vita dojjorna._mg_3333r
Det fina smycket i Katarinas hår hade hennes mamma burit på hennes bröllop.
_mg_3146r
_mg_3127r
Katarina och Johan
Dansen är en stor del av Katarina och Johans liv – det lyser även igenom i bilderna tycker jag!
_mg_3268r
_mg_3382r
Katarina & Johan undrade nog va ja syssla med när jag bad dom att ställa sig framför en konstig stenvägg som stod helt alena utan tillhörande hus men dom litade på mig och jag tycker att det blev jättetufft!
Bröllop
Åååååhhhh vad jag älskar rosa!!!
_mg_3641r
Det var en jättekänslosam vigsel och både paret och jag grät! Proffsigt av mig va??? Fotografen lipar på vigseln – ja ja – så kan det gå. Tur man har autofocus – svårt att se genom tårarna.
_mg_3679r
_mg_3758r
_mg_9525r
_mg_3928r
_mg_9568r
_mg_9688r
img_4090r
img_4127redigerad1
Det här är möjligtvis mitt längsta inlägg någonsin i bloggen – så inspirerad var jag.

Jag är helt säker på att Katarina och Johan hade en helt underbar kväll på Nääs Vänhem!
Grattis!!!

Fotograf Jenny Blad

17 comments

 1. Vilka härliga bilder Jenny och vilket härligt par att fota, ett riktigt drömjobb. Suveränt utfört och jag är djupt impad över att du redan har så många bilder att visa upp.

 2. Detta var absolut rekord på längsta blogginlägget sedan jag började läsa din blogg (och det var väl från början va?). Och jag håller med dig om att detta var det roligaste brudparet jag sett dig fota någonsin också. Snygga, stiliga, roliga,… tja allt! Grattis till både fotografen och brudparet för dessa underbara bilder.
  Och jag vidhåller fortfarande att du är en av Sveriges allra bästa bröllopsfotografer. Så våga bara ta bort just denna rad, för den är sann och det vet alla dina kunder redan!
  Kramar från din vän i norr!

 3. Bah, jag försöker hitta ord men det funkar inte så bra. :p Jättefina bilder och jag är imponerad över hur genomtänkt allting varit från brudparets sida. Det är ju underbart roligt med temabröllop och speglar ju parets personligheter. Dina bilder gör deras bröllop mer än rättvisa. Tycker också det är jätteroligt att få se så här många bilder från ett av dina bröllop, det visar bara ännu tydligare på hur oerhört duktig du är!

 4. Grymt, grymt, grymt bra!!! Sanslöst vackra bilder, en äckligt snygg efterbehandling och ett ljuvlig bröllop. Fantastiskt Jenny! Du får gärna posta långa blogginlägg för min del 🙂

 5. Du är värd alla superlativ från föregående kommentatörer… härligt med en så passionerad fotograf! Bland alla fantastiska bilder stannade jag upp lite extra vid den sv/v på bruden ensam i fåtöljen WOW! Nytt, men ändå väldigt härligt gammaldags klassiskt. Keep on girl!

 6. snyggt och så fint brudparet fixat, måste varit jättekul att fota!! sepia-bilderna på bruden var mina favoriter…men jag är ju en sucker för gammeldagsa bilder också…. kika förresten på min nya blogg 🙂

 7. Du är bara så grym, Jenny! Man blir så matt. Underbara bilder! Jag önskar jag kunde få gifta mig så att du kunde vara vår fotograf! 🙂 Ses till hösten,
  Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *