Tjuvkik på Katarina & Johans bröllop i Bergums kyrka

img_4127redigerad
Jag är totalt utmattad efter alla intryck idag! Det hela började med att jag fick Katarina och Johans inbjudan till bröllopet, den bestod av en cd skiva med bilder och instiration i Charleston anda. När jag tittat runt lite på skivan så hittade jag Katarina och Johans dansskola. Oj oj oj så insprierande. Dom hade gjort en liten svartvit video med lite “dansmoves” i äkta stumfilms anda. Vid det här laget var jag ju så peppad så jag kunde knappt vänta till idag då jag skulle få plåta detta bröllop.
Jag kom  lite tidigt till Katarina och Johans festlokal och in stiger jag i något så vackert så att jag nästan började gråta.  Jag har fotograferat bröllop på Nääs tidigare men aldrig varit inne i den här festlokalen.  Det ska bli så kul att få visa er kära blogläsare den otroliga syn som mötte mig. Katarina och Johans bröllop gick i Charleston tema och alla borden hade stora fjäderplymer ovanpå.
Sen steg då vackra Katarina in i lokalen – att jag inte smällde av så snygg hon var. Jag är enormt svag för den här stilen. “Birdcage” är enligt mig den allra snyggaste attiralj man kan ha på ett bröllop – den blir så enormt snygg på bild.
Grattis på er snyggingar – nu ska jag smälla av på soffan!!! Kram

9 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *