POP UP MED MIN KONST

81 / 100

POP UP MED MIN KONST

Nu e det dags å markera den 10 maj i kalendern för då kommer jag finnas med min konst på en popup på Sally Bazar på Ånäsvägen 9. Det blir en skön mix av konst kläder och smycken på plats.  Jag kommer sälja både orginal och artprints. Å vill du bara komma förbi å kika så går det fint! Det är öppet mellan 12-20 och från 17 blir det lite skönt mingel med musik å allt vad det innebär.

Vi som ställer ut:

Jag – Jenny Blad med konst

Josefine Abrahamsson med klädmärket Didi och Babo

Tanja Tkach med klädmärket Tani Tach

Sandra Sundic med smycken från Fly high creations

Du kan förvänta dig bohochic – pastel och lekfullt.

konst med jenny blad

Konst med Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *