Snart dags för semester

68 / 100

Nu närmar sig min semester med stormsteg.

Börjar få rejält med resfeber för å vara ärlig. Ett helt nytt land – nej ja menar 2 helt nya länder!! Vietnam först å sen Kambodja! För första gången i mitt liv ska jag ut å backpacka…. 40 år gammal! 😉 Jag ska resa med två andra fotografer så det kommer nog bli fokus på mycket foto. Vi börjar resan i Ho chi mihn – före detta Saigon. Ett nytt äventyr! Vi har mest lösa planer men det som är helt bestämt är i alla fall att vi ska till Mui ne å slappa lite i några dagar – sedan Ha long bay och Angkor Wat. För tillfället har jag grav beslutsångest i frågan om vilken kamera jag ska ta med mig på resan men det börjar trots allt till slut luta åt min fina lilla Hasse… Jag gillar min Maja väldigt mycket men hon är så tung så tung… Vi får se… analogt är i alla fall helt bestämt för min semester.

Semester

Maja (Mamiya 645 af) Hasse (Hasselblad 500cm)

Jenny Blad är fotograf i Göteborg och fotograferar allt från bröllop till företag. Hennes stora passion är att fotografera människor, gärna i deras naturliga miljöer men även i studio där hon kan utnyttja sina kunskaper inom ljussättning.  Hon har sin mysiga lilla studio i ett lugnt kvarter i Johanneberg. Oavsett om det gäller ett jobb i Göteborg eller någon annanstans i världen så kan Jenny ta ditt uppdrag

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *