Sverre och Kristins dag på Thorskogs slott

73 / 100

Sverre och Kristin gifte sig på en riktigt regning dag – men vad gör det när man valt såna otroligt vackra ställen som Thorskogs slott och vår fina domkyrka för vigsel och fest?
Kristin och Sverre
emmajobbar Jag blev så glad över att höra att duktiga Emma Lagerström skulle göra Kristins hår. Skönt att veta att bruden är i goda händer. Alla brudar jag har haft hittills som har haft Emma har varit otroligt nöjda.
klanningoskor Vilka vackra detaljer Kristin hade valt – jag trillade nästan baklänges när jag fick se klänningen – när hon hade beskrivit den dagen innan så kunde jag inte föreställa mig att den skulle se ut så här – denna sorts klänning hör till mina absoluta favoriter! St.Patricks, Pronovia och La Sposa – spets spets spets – så vackert! Kristins klänning var en St. Patricks.
sverre Grabbarna gjorde sig iordning tvärs över hallen så jag smet över och fotograferade lite när Sverre gjorde i ordning sig. Sverre var av den där ovanliga romantiska typen. Under natten hade han smygit sig in i Kristins rum och lämnat ett litet kärleksmedelande!
elskede Vilket härligt par med så mycket kärlek!
pameklanningen Kristin var som väntat “stunning” i sin St.Patrick
vantamn Spänd förväntan…
grat Jag förstår att Sverre fällde en tår när han för första gången fick se vackra Kristin i sin klänning svassa ensam och stark uppför gången i kyrkan. Ja precis så var det – man fick känslan av att Kristin var en riktigt cool och stark tjej när hon gick där rak i ryggen och målmedveten!
blessing
kyrkan
ringarna En alldeles egen ringbärare hade paret i form av sonen!
kyssen Efter att Sverre och Kristin hade kysst varandra en stund för första gången som hustru och man så började församligen småfnissa – paret ville nämligen inte sluta kyssas! Passade mig perfekt! Fick många fina kyssbilder!
utgang-ur-kyrkan
THORSKOGS SLOTTUte öste det ner men det gjorde ingenting – en präst som stod utanför berättade för mig att det där med att man ska ha regn på sin bröllopsdag verkligen är gammal folkro och inte nåt som man hittat på för att göra oss “regnbrudar” gladare. Anledningen till att man kastar ris är tydligen ett substitut för uteblivet regn! Det tyckte jag var lite kul!
hoppur-bil
skalen
På Thorskog väntade champagne och tårta! Tårtan kom för ovanlighetens skull innan middagen! Smart tycker jag!
tartan Efter tårtan fick gästerna mingla lite och vi fick tid till en liten fotosession där vi faktiskt trotsade regnet en stund!
SVERRE OCH KRISTINS
svvit-portrattThorskogs slotts personal hade dekorerat sängen jättefint med en massa blomblad (i tyg dock – så vi missfärgade inte nån klänning genom de här bilderna)
sangen
uppur-sangen Inte helt lätt att ta sig upp ur sängen igen med en tajt klänning och en 4 meter lång slöja!!
blommao-sloja1 Grattis Sverre och Kristin – jag hoppas ni har det bra i Campagne! Jag tänkte allt på er när jag och min bror körde igenom området på semestern!
avslutsportratt

SVERRE OCH KRISTINS DAG PÅ THORSKOGS SLOTT

17 comments

  1. Så underbara bilder! Man ser ju riktigt hur kära dom är. Fina miljöer du fått plåta i. Snyggt jobbat Jenny! //Kram Mattias

  2. Fantastiska bilder, och SÅ vacker brud! ursnyggt ljus, önskar bara att alla såg detta. då skulle ingen välja innebilder.

  3. Hej Jenny, ni var jättevackra på er stora dag och kyrkan var otroligt fin.. Är själv en blivande brud som letar efter den perfekta kyrkan och undrar vad heter kyrkan ni gifte er i?
    Mvh/Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *