Wow vilken helg!

Åh vilken rolig helg jag har haft – Jag och några vänner åkte till Hallstahammar för att gå på fototräff.  Massa modeller och fotografer var där. En av mina absoluta favoritmodeller Maria åkte med oss i bilen upp och när hennes planerade plåtning inte blev av så körde hon och jag en session. Det är jag väldigt glad över för denna session är nog den som jag är mest nöjd med av allt jag har gjort hittills i mitt liv. Här kommer en liten försmak på bilderna jag tog på henne.
_mg_2193Bilden är i stort sett oredigerad. Har bara konverterat den i Raw. Jag är sååå nöjd med hur dessa bilder blev – speciellt eftersom jag fotade med solen rakt mot Maria.

6 comments

  1. Ska bli kul att se bilderna, det ser riktigt snyggt ut!
    Synd att vi inte hann prata lite mer på träffen, kände mig lite stressad med både angi & osannda som väntade på mig, men trevligt att träffas i vilket fall, älskar ju dina bilder! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *